Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Anna Puu muistelee päätöstään osallistua Idolsiin: "Se oli kuin valaistus"

Laulaja Anna Puu kertoo Mökkireissu-ohjelmassa syitä, miten päätyi Idolsiin mukaan aikanaan.

Mökkireissun kolmannessa jaksossa suunnataan Irinan appivanhempien kesänviettopaikalle. Mukaan lettukesteihin ja hyvän musiikin pariin lähtevät tällä kertaa muusikot Anna Puu, Irina, sekä Maija Vilkkumaa.

Lettujen teon ohessa Annan Puu avautuu ja kertoo hetkestä, jolloin päätti lähteä mukaan Idolsin koelauluihin.

– Minulle tuli jopa vähän ahdistunut olo siitä, että en tiedä oikeasti, että mitä minä haluan tehdä. Olin jo valmistumassa (Turun kauppakorkeakoulusta) ja sitten tuli mainokset Idolsin koelauluihin. Se oli kuin valaistus, Tähti kuvailee.

​​​​​​​


Nainen kertoo ohjelmassa, että nuoret aikuiset seuraavat hänen tekemisiään paljon. Hän haluaisin kitkeä naisilta pois häpeää ja syyllisyyttä.

Mökkireissu-ohjelmassa mennään aina jonkun ohjelmassa olevan henkilön tai hänen tuttavansa mökille tai muuten vain erikoiseen paikkaan yöpymään. Luvassa on sekä luksusta että alkeellista majoitusta Suomen eturivin artistien seurassa.

Reissuja johdattavat hyvät ystävykset muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme