Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Anssi Kela paljastaa muiston nuoruudestaan – sammutti koko kylän valot

Anssi Kela näyttää, miten koko kylän katuvalot sai sammumaan.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mökkireissun ensimmäisessä jaksossa suunnataan Vihtiin Kalle Lindrothin mökille. Mukaan matkalle lähtevät artistit Anna Abreu,Kasmir, sekä Anssi Kela.

Matkan varrella pysähdytään Vihdin keskustassa katsomassa, miten koko kadun valot saa sammumaan. Anssi Kela laulaa aiheesta tunnetussa Nummelaan -kappaleessakin.

Kela näyttää artisteille kohdan, missä oli anturi, joka mittasi valon määrää.

– Kun kuultiin tästä, niin testattiin, mitä tapahtuu jos anturiin osoittaa taskulampulla. Kun oli pimeää, niin anturi tulkitsi sen, että nyt on aamu ja kaikki valot sammuivat. Koko kylä pimeni. Me tehtiin se aika monta kertaa, Kela kertoo.

Ohjelmassa Kela myös muistelee edesmennyttä isäänsä ja miten hänen kuolema sai Kelan soittamaan bassoa.

– Sinä päivänä kun faija kuoli, niin tein lupauksen universumille, että otan basson haltuun ja otinkin! kela kertoo.


Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme