Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Anssi Kelalta paljastus Mökkireissu-kuvauksista! Sai kuulla Anna Abreun uuden biisin ensimmäisten joukossa

Mökkireissun ensimmäisessä jaksossa Elias, Kalle ja Roope suuntaavat Kallen sukumökille Vihtiin. Mukana matkassa ovat muusikot Anssi Kela, Kasmir ja Anna Abreu.

Laulaja Anssi Kela kertoo kuulleensa Anna Abreun uuden Soo soo -kappaleen ennen muita. Tähti kertoo Instagram-tilillään, että Abreu soitti kyseisen biisin heille Mökkireissu-ohjelman kuvauksien jälkeen yön pikkutunneilla. Single julkaistiin tänään 17.11.

– Mukana on myös Anna Abreu, joka kuvauspäivän jälkeen soitti pikkutunneilla meille uuden biisinsä. Innostuin tuolloin kappaleesta todella paljon. Se kuulosti ehdottomasti parhaalta, mitä Anna on koskaan tehnyt, Kela tunnelmoi.

Mökkireissulla muusikot hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

– Meillä oli elokuussa oikein rattoisat kuvaukset vanhoilla kotikulmillani Vihdissä. Mielenkiintoista nähdä, millainen ohjelma materiaalista on saatu kasattua, Kela kirjoittaa.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme