Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Arja Koriseva puhuu koskettavasti perheestään: "He ovat ihan parhaita tyyppejä"

Arja Koriseva kertoo osaavansa päästää irti töistään ja ylistää lapsiaan Mökkireissu-ohjelmassa. 

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Ohjelman toisessa jaksossa kolmikko ottaa kyytiinsä Arja Korisevan sekä Pete Parkkosen ja joukko ottaa suunnan kohti Benjamin Peltosen perheen mökkiä. 

Roope Salminen istahtaa mökkisaaren rantaan Arja Korisevan kanssa puhumaan tangokuningattaren pitkästä ja hienosta urasta. Salminen kysyy Korisevalta, onko hän pystynyt ollenkaan pysähtynyt työssään, jota on tehnyt jo kymmeniä vuosia. 

– Olen, olen. Aivan säännöllisesti pidän kaikki lomat ja todellakin pidän niistä kiinni. Olen ollut jo niin pitkään sitä mieltä, että en elä täällä tehdäkseni työtä, vaan teen työtä jotta elän. 

Koriseva kertoo pääsevänsä helposti irti töistä. Hän osaa myös olla usean päivän ajan ilman puhelinta tai sosiaalista mediaa. 

– 16 ihmistä olisi vakuuttunut, että olen kuollut, jos mulla olisi päivän puhelin hukassa, Salminen puolestaan vitsailee Korisevalle.

Tangokuningatar kertoo pyrkivänsä opettamaan lapsilleen, ettei ole olemassa sellaisia asioita, mistä vanhempien kanssa ei pysty puhumaan. Korisevan mukaan hänestä on aivan ihanaa, kun lapsilla on paljon kavereita ja he viettävät aikaa kotona. 

– Ihanaa, että he ovat siinä silmien alla. He ovat ihan parhaita tyyppejä. En tiedä, onko kasvatuksella ollut mitään merkitystä! Koriseva nauraa. 

Katso Salmisen ja Korisevan juttutuokio kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme