Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Benjamin Peltonen kertoo ulkopuolisuuden tunteistaan: "Nuorena jouduin olemaan paljon yksin"

Benjamin Peltonen kertoo Mökkireissu-ohjelmassa olleensa nuorena yksinäinen.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mökkireissun toisessa jaksossa kolmikon kyytiin hyppäävät Arja Koriseva ja Pete Parkkonen ja joukko suuntaa Benjamin Peltosen perheen mökille. 

Paljunlämmityspuuhissa 20-vuotias Peltonen avautuu lapsuudestaan ja kertoo siitä, kuinka ulkopuoliseksi hän aikoinaan itsensä tunsi. 

– Olisin tykännyt olla ihmisten kanssa, mutta ehkä jouduin olemaan yksin. Olen aina kokenut, että olen ollut vähän erilainen kuin muut nuoret. 

Peltonen kertoo, että tykkäsi myös lapsena tehdä asioita yksin. Aikuisena hän on todella ymmärtänyt ympärillä olevien ihmisten merkityksen.

– Koko ala- ja yläasteen aikana mulla ei ollut hirveästi frendejä, niin siinä ehkä sitten joutui olemaan yksin, kun ei ollut ketään kelle soittaa tai kenen kanssa olisi hengannut.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme