Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Elias Kaskinen ajoi ajokortin ohjelmaa varten – Roope Salmiselta tiukka kuitti: "Uskomatonta, että kukaan ei menehtynyt"

Mökkireissu-ohjelmassa mukana oleva muusikko Elias Kaskinen kertoo hankkineensa ajokortin ohjelman kuvauksia varten.

Mökkireissu-ohjelmassa hyvät ystävykset muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen ottavat mukaan joukon eturivin artisteja ja lähtevät mökille musisoimaan ja pitämään hauskaa.

Ohjelmassa isossa roolissa on myös matkailuauto, jolla muusikot reissaavaat mökeille. Kukaan miehistä ei omistanut matkailuauton kuljettamiseen tarvittavaa ajokorttia, joten Elias suostui hankkimaan ajokortin, jotta reissu voi alkaa.

– Kellään meistä ei ollut tarvittavaa ajokorttia, joten minä suostuin vapaaehtoiseksi tähän. Ajoimme reissut todella vanhalla vuoden 1988 Chevrolella. Olen nyt hurahtanut isoilla autoilla ajamiseen, Kaskinen kommentoi.

Mies kertoo, että hän joutui ottamaan kuskina myös hieman isällisen roolin Roopen ja Kallen suhteen.

– Jouduin huolehtimaan heistä. He kyselivät paljon, että milloin ollaan perillä ja heitä jännitti se tosi paljon. Kyllä se vastuu tuntuu. Juuri viime viikolla näin unta siitä, että se auto hajoaa, Kaskinen kertoo.

​​​​​​​


Roope Salminen antaa Kaskiselle kuittia hänen ajotaidoistaan.

– Uskomatonta, että kukaan artisti ei menehtynyt. Ainoastaan hänen maine keikka-artistin kuskina kärsi, Salminen huomauttaa.

Kaskinen kertoo, että hänelle jäi erityisesti mieleen ohjelman kuvauksista keskustelut artistien kanssa. Hän myös huomasi monien lapsuusmuistojen nousseen pintaan mökkireissuilla.

– Tuli paljon kuultua sellaisia lapsuudenstooreja ja taustoja artisteista. Siitä tuli paljon uutta. Esimerkiksi Isac Elliotilla on Pohjois-Karjalassa suvun mökki, missä he aina käyvät.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme