Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Elias Kaskinen ajoi kuorma-autokortin ohjelman kuvauksia varten: "Jännittää, jättääkö auto tien varteen"

Muusikko Elias Kaskinen ajoi kuorma-autokortin Mökkireissu-ohjelman vuoksi. Muusikkoa jännittää, mahtaako 80-luvun asuntoauto pysyä kasassa.

Laulaja ja lauluntekijä Elias Kaskinen luotsaa Mökkireissu-ohjelmaa yhdessä ystäviensä Roope Salmisen ja Kalle Lindrothin kanssa. Kaskinen on jo nyt innoissaan ohjelman pian alkavista kuvauksista.

– Olin ihan fiiliksissä heti alkuun koko ideasta. Kun minut pyydettiin mukaan, sanoin tuhat kertaa kyllä! Kaskinen hehkuttaa. 

Kymmenen mökkireissun aikana kolmikko seikkailee mökkimaisemissa yhdessä Suomen eturivin artistien kanssa. Jokaisen jakson alussa kuusi muusikkoa hyppää 80-luvun asuntoautoon. Kuskin pestistä vastaa Kaskinen. 

– Ajaminen ei jännitä, koska ajan muutenkin paljon. Lähinnä minua jännittää, jättääkö asuntoauto meidät tienvarteen, koska se on aika vanha peli.

Kaverukset eivät Kaskisen mukaan osaa moottoria korjata, mikäli auto jättää tielle.

– Olisi kyllä hauska nähdä meidät korjaamassa moottoria tien varressa. Siitä ei tulisi yhtään mitään! Kaskinen naurahtaa.

Hän on aikaisemmin ajellut vain henkilöautolla, joten suurempaa kulkuvälinettä varten hänen piti suunnata takaisin autokoulun penkille.

– Suoritin ohjelmaa varten kuorma-autokortin. Inssi meni kuulkaas ykkösellä läpi, olen kunnon automies, Kaskinen jatkaa.

Ystävykset jo kolmen vuoden takaa

Kaskinen luottaa siihen, että ohjelman kuvaukset sujuvat ongelmitta, mikäli auto pysyy kasassa. Hän tuntee Salmisen ja Lindrothin entuudestaan musiikkipiirien ja kesäbileiden kautta.

Kaskinen tutustui Salmiseen ja Lindrothiin kolmisen vuotta sitten. Mies ei usko, että kolmikon välille syntyy riitoja mökkireissuilla. 

– Todella vaikea kuvitella, että alkaisimme riitelemään. Ryhmärämä, kitarat ja banjot soi, kun tällainen matka-auto lähtee liikenteeseen, Kaskinen runoilee.

Muusikko on sitä mieltä, että mökki on aina ollut erinomainen ympäristö luovaan "häröilyyn". Sen hän tietää jo lapsuudesta.

– Lapsena olin niin villi ja arvaamaton, että minun oli pakko pitää pelastusliivejä kuivalla maallakin. Äiti pelkäsi, että putoan veteen. On hauska katsoa vanhoja lapsuuskuvia, kun muut ovat ihan tavallisissa vetimissä ja yhdellä on pelastusliivit päällä.

Mökkireissu-ohjelmassa Kaskinen ei kuitenkaan pelastusliivejä aio kuivalla maalla käyttää. Sarjan ydinideana on musiikki.

Jokaisessa jaksossa mukaan kutsutut mökkivieraat saavat esittää itselle rakkaan kappaleen, johon liittyy vahva tarina tai muisto vuosien varrelta.

Mökkireissu alkaa MTV3 -kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme