Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Erin, 40, puhuu avoimesti aikuistumisesta: "Olen saanut rellestää nuorena ihan tarpeeksi"

Mökkireissun viidennessä jaksossa suunnataan Nuuksioon. Mukaan lähtevät Erin, Laura Närhi ja Vicky Rosti. 

Mökkireissulaiset juhlivat venetsialaisia Nuuksiossa Vicky Rostin, Erinin ja Laura Närhen kanssa. Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla huipentuu ilotulituksiin. 

Jaksossa 40-vuotias Erin kertoo olevansa sinut aikuistumisen kanssa. 

– 25-vuotiaana minulle tuli paljon aikuisempi olo. Viime aikoina olen tullut siihen tulokseen, että en voi enää millään ilveellä sanoa itseäni nuoreksi. Se on ihan ok. Ei aikuistumisessa ole mitään pahaa. Olen kyllä saanut rellestää nuorena ihan tarpeeksi, Erin kertoo Kalle Lindrothille.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme