Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Jussi 69 avautuu tyttärestään: "Minulla on niin kova mimmi, ettei mitään järkeä"

Rumpali Jussi 69 kertoo olevansa hyvin läheinen tyttärensä kanssa.

Mökkireissu-ohjelman neljännessä jaksossa suunnataan merelle. Mukana matkalle lähtevät rumpali Jussi 69, muusikko Leo Stillman sekä muusikko Tuure Kilpeläinen.

Matkaa johdattavat kaverukset Roope Salminen, Elias Kaskinen sekä Kalle Lindroth.

Purjelaiva suuntaa läheiseen saareen, jossa miehet käyvät saunomassa.

Illan himmentyessä Salminen ja Jussi 69 jäävät vielä keskustelemaan iltanuotiolle. Rumpali avautuu suhteestaan nyt jo täysi-ikäiseen Rosa-tyttäreensä.


Kuvassa Bam Margera, Jussi 69 ja Rosa.

Mies kertoo, miten sai viettää tyttärensä kanssa paljon aikaa, kun tämä oli tarha-ikäinen, mutta aika tyttären kanssa oli kortilla myöhemmän menestyksen myötä.

– Myönnän, että ne ovat olleet rajuja mestoja, kun hän on ollut ekalla ja minä olen ollut todella pitkiä pätkiä poissa ympäri maapalloa.


Rokkikukko kuvailee, miten oli välillä jopa 18 viikkoa erossa pienestä tyttärestään.

– Minulla on niin kova mimmi, ettei mitään järkeä. Se on ymmärtänyt ja sillä on ollut haikea fiilis, kuten minullakin. Koitin lohduttaa, mies kuvailee.

– Me ollaan hyvin hyvin läheisiä, rumpali jatkaa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme