Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Kalle Lindroth luotsaa uutuusohjelmaa yhdessä ystäviensä kanssa: "Riidoilta ei vältytä"

Muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth, 27, tähdittää uutta Mökkireissu-ohjelmaa yhdessä ystäviensä kanssa. 

Bumtsibumin juontaja, muusikko ja näyttelijä Kalle Lindroth tähdittää ensi syksynä MTV3-kanavalla nähtävää Mökkireissu-ohjelmaa. 

27-vuotias mies on innoissaan päästessään tekemään kiertämään yhdessä ystäviensä muusikko Elias Kaskisen sekä muusikko-näyttelijä Roope Salmisen kanssa mökki-Suomea. 

– On kiva päästä tekemään töitä Roopen ja Eliaksen kanssa, sillä olemme olleet hyviä kavereita jo vuosia. Olemme tehneet yhdessä aiemminkin mökkireissuja, Lindroth kertoo. 

Kolmikko on tuntenut toisensa ja vuosia ja viettää paljon vapa-ajallaan paljon aikaa yhdessä. Lindroth uumoileekin, että riidoilta ei voi välttyä, kun kolmikko suuntaa mökkireissuille. 

– Riidoilta tuskin vältytään. Kyllähän hyvät ystävät ottavat aina yhteen. Olemme niin läheisiä, että uskallamme olla myös eri mieltä asioista. Tietyissä asioissa meillä on myös tervettä kilpailuhenkisyyttä.

Kolmikko hyppää matkailuautoon ja suuntaa vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitara kainalossa ja hyttyshatut päässä. Mukaan reissuille kukin saa valita yhden Suomen eturivin muusikon.

– Parasta on se, että näillä reissuille lähtee todella erilaisia komboja. Joillekin reissuille lähtee vaan mimmejä, joillekin lähtee nuorta popparia ja joillekin vanhemman liiton popparia. Mukana on vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. On huippua päästä esimerkiksi iskelmätähtien mökeille ja sukeltaa heidän sielunmaisemaan, Lindroth kertoo. 

Ohjelmassa suunnataan muun muassa laulaja Irinalle rakkaisiin Heinolan maisemiin sekä Egotripin Mikko Kausteen saaristomökille. 

Reissuilla ovat mukana myös muun muassa Pepe WillbergAnna PuuEllinoora ja Timo Rautiainen.

Mökkireissu alkaa MTV3 -kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme