Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Kalle Lindroth paljastaa huvittavat mökkirituaalinsa: "Niistä on syntynyt riitoja"

Tunnettu muusikko-juontaja-näyttelijä Kalle Lindroth paljastaa Maikkarille mökkirituaalinsa. Niiden rikkominen saattaa aiheuttaa riitoja tai pahimmassa tapauksessa pilata koko reissun.

Uutta Mökkireissu-ohjelmaa luotsaava muusikko, näyttelijä ja juontaja Kalle Lindroth kertoo, että hän on innokas mökkeilijä. Hän paljastaa, että hänellä on tarkat mökkirituaalit. Niiden rikkominen saattaa Lindrothin mukaan pilata koko reissun.

– Usein on saattanut syntyä riitoja esimerkiksi siitä, kun joku on lämmittänyt saunan väärään aikaan, Lindroth naurahtaa.

Lindrothin mielestä saunominen kuuluu olennaisena osana mökkeilyyn. Rituaalien mukaan löylyihin voi mennä ainoastaan ennen ruokailua.

Saunaan voi napata mukaan pientä syötävää ja nauttia lämmöstä ennen kuin suuntaa ruokapöydän ääreen.

– Ruoan jälkeen ei missään nimessä saa mennä saunaan, koska se on hengenvaarallista, Lindroth muistuttaa.

– Tai eihän se hengenvaarallista ole, mutta on kiva mennä ensin saunaan rauhoittumaan ja siitä raukeana ruokapöydän ääreen, Lindroth täydentää.

Toinen tärkeä rituaali liittyy saunan sytyttämiseen. Jos rituaalissa epäonnistuu, koko reissu saattaa Lindrothin mukaan päättyä huonosti.

– Sauna pitää saada syttymään yhdellä tulitikulla. Jos ei saa, reissusta tulee huono.

Yhdellä tikulla sytyttäminen on kokeneelle mökkirituaalien palvojalle tuttua. Lindroth vinkkaakin, että sauna tulee valmistella niin hyvin, jotta sen saa sytytettyä yhdellä tikulla helposti.

– Se on ihan pakkomielteinen juttu minulle, Lindroth paljastaa.

Rituaalit ovat muodostuneet Lindrothille monien vuosien aikana. Mökkeily on ollut pienestä pitäen lähellä hänen sydäntään. Iso osa hänen kirjoittamistaan biiseistä on syntynyt nimenomaan mökillä.

– Esimerkiksi Antti TuiskunEn kommentoi -albumi on kirjoitettu mökillä, Lindroth paljastaa.

Lindrothin mielestä mökki on ympäristönä rauhoittava, eikä musiikin kirjoittaminen luonnon äärellä tunnu työltä.

– Mökillä saan luovuuden virtaamaan, kun voin olla eristyksissä kaikesta muusta.

Tänä juhannuksena juuri isäksi tullut Lindroth matkustaa omalle mökilleen ja omistaa kaiken ajan perheelleen. Muutoin kesä menee keikkojen parissa ja Mökkireissu-ohjelman kuvauksissa, jonka aikana Lindroth kiertää tunnettujen artistien mökeillä yhdessä Roope Salmisen ja Elias Kaskisen kanssa.

Mökkireissu alkaa MTV3 -kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme