Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Kasmir kiittelee fanejaan vaikean vuoden jälkeen: "Yleisöstä huokuva rakkaus on ollut mieletöntä"

Lauluaja Kasmir nähdään Mökkireissu-ohjelman ensimmäisen jakson vieraana. Mies kertoo olevansa kiitollinen uskollisista faneistaan vaiherikkaan vuoden jälkeen.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään Anna Abreun ja Anssi Kelan lisäksi muusikko Kasmir. Mies kertoo jokseenkin vaikean vuoden tunnelmistaan.

– Tietysti on ollut vähän vaiherikas vuosi. Ei ole aina tiennyt, että mikä meininki on keikoilla kesällä, mutta sitten, kun on nähnyt sen, miten sairaan fiiliksissä yleisö on ollut siitä, että me kammetaan sinne lavalle.

– Yleisöstä huokuva rakkaus on ollut niin mieletöntä, että jouduin yhdellä keikalla keskeyttämään biisin, kun laulamisesta ei enää tullut mitään, Kasmir muistelee herkkää hetkeä.

Katso videolta, miten mies ylistää fanejaan vaiherikkaan vuoden jälkeen.

Mökkireissun ensimmäisessä jaksossa suunnataan Vihtiin Kalle Lindrothin mökille.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme