Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Laulaja Arttu Wiskari paljastaa tiensä menestykseen – miehellä yllättävä yhteys Big Brotheriin

Muusikko Arttu Wiskari kertoo Big Brother -ohjelman ja hänen musiikillisen menestyksensä yllättävästä yhteydestä toisiinsa.

Mökkireissu-ohjelman yhdeksännessä jaksossa suunnataan laulaja Anne Mattilan kesäpaikalle. Mukaan matkaan lähtevät myös muusikot Arttu Wiskari ja Krista Siegfrids.

Suuren menestyksen musiikillaan saavuttanut Wiskari yllättää seurueen kertomalla taustastaan, joka vei miehen tähtiin.

Mies kertoo, että vuonna 2006 tehtyä Mökkitie-kappaletta ei haluttu radiosoittoihin ennen kuin vasta vuosia myöhemmin, kun se kuultiin Big Brother -ohjelmassa.

– Joku kaveri oli kuullut sen netissä, ja hän meni Big Brother -taloon. Hän alkoi laulaa sitä siellä talossa. Ja sitten kaikki oli silleen, että mikä biisi tämä on? Big Brother -tuotanto oli etsinyt sen biisin ja laittanut sen soimaan siellä. Ensimmäinen soitto suoraan televisiossa ja yhtäkkiä se lähti soimaan vuonna 2010 kunnolla, Wiskari muistelee.

Katso koko tarina videolta!

Mukana Mökkireissulla nähdään tuttuun tapaan lisäksi kaverukset, Roope Salminen, Elias Kaskinen sekä Kalle Lindroth.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme