Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Laulaja Irina avautuu vaikeasta elämäntilanteestaan: "Minulla oli hirveä ahdistus parisuhteessa elämisestä"

Laulaja Irina on mukana Mökkireissun kolmannessa jaksossa. Tähti kertoo vaikeasta elämäntilanteestaan ohjelmassa.

Mökkireissun kolmannessa jaksossa suunnataan laulaja Irinan appivanhempien kesänviettopaikalle. Reissua johdattavat hyvät ystävykset muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen.

Irina avautuu Salmiselle mökin navetan ylisillä. Nainen kertoo elämäntilanteesta, mistä syntyi Hiljaisuus-niminen kappale.

– Minulla oli hirveä ahdistus siitä parisuhteessa elämisessä. Minusta tuntui silloin, että nyt minulla on sanottavaa, laulaja kuvailee ohjelmassa.

Menestynyt laulaja kertoo myös omista epävarmuuksistaan, jossa ajatteli, ettei koskaan pystyisi tekemään omaa musiikkia työkseen.

– Minä en jotenkin koskaan uskonut siihen, että minä pystyisin elättämään itseni minun omalla musiikilla. Minä lauloin muille artistille ja olin taustavaikuttajana, tähti kertoo.


Mukana kolmannessa jaksossa nähdään Irinan lisäksi muusikot Anna Puu, sekä Maija Vilkkumaa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme