Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Laulaja Krista Siegfridsille satelee vihapostia positiivisesta asenteesta: "Feikkimuija, tekopirteä"

Mökkireissu-ohjelmassa mukana oleva valovoimainen artisti Krista Siegfrids kertoo saavansa vihapostia.

Mökkireissu-ohjelman yhdeksännessä jaksossa suunnataan laulaja Anne Mattilan kesäpaikalle.

Mukaan matkaan lähtevät myös muusikot Arttu Wiskari ja Krista Siegfrids.

Marry Me -kappaleella Suomea Euroviisuissa edustanut tähti kertoo saavansa myös vihapostia, mikä liittyy hänen iloiseen ja positiiviseen luonteeseen.

– Minä tykkään elämästä ja olen oikeasti aika iloinen tyyppi. Voin olla vain oma itseni ja totta kai se ärsyttää ihmisiä ja tiedän sen. Kyllä minäkin sen verran saan vihapostia, nainen kuvailee.


Ohjelmassa Roope Salminen ihmettelee, että mitä Kristan saamat ilkeämieliset postit sisältävät.

– Se on juuri se, että olisin feikkimuija, tekopirteä ja tuollaista, Siegfrids kuvailee.

Nainen ei kuitenkaan ole lannistunut saamastaan palautteesta vaan kokee erikoisuutensa olevan hänen voimavaransa elämässä.

– Haluaisin katsoa sen tällä tavalla, että se on ollut minulle hyvä juttu, että olen erottunut vähän joukosta. Että olen vähän erilainen. Se ei ole huono asia, kaunotar pohtii.

Katso koko keskustelu videolta!

Mökkireissu perjantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme