Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Mikki Kauste paljastaa olevansa erakkoluonne: "Olen opetellut sosiaaliseksi"

Mökkireissulaiset kurvaavat kohti Sipoota. Mukaan hyppäävät Pepe Willberg, Mikki Kauste ja Petra Gargano. 

Roope Salmisen, Kalle Lindrothin ja Elias KaskisenMökkireissu-ohjelmassa kurvataan tällä kertaa Sipooseen. Mukaan lähtee muusikkokolmikko Pepe Willberg, Mikki Kauste ja Petra Gargano

Jaksossa muusikko Elias Kaskinen jututtaa Mikki Kaustea ja puheenaiheeksi nousee muun muassa se, millainen Kauste on julkisuuden ulkopuolella.

– Kun en ole lasteni kanssa, tykkään olla yksin. Olen selvästi aika erakkoluonne. Olen joutunut opettelemaan sosiaaliseksi, Kauste kertoo. 

– Olin jo lapsena aika arka ja ujo. Minulle tuli myös varhaisaikuisena sellainen kausi, että otin kaikki maailman asiat aika raskaasti. 

Egotrippi-yhtyeen nokkamies Mikki Kauste on kolmen lapsen isä. Hän erosi vuonna 2014 vaimostaan.

Mökkireissu perjantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme