Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Mökkireissun porukka hämmentää paikallisella torilla eläimiksi pukeutuneina

Mökkireissulaiset heittävät eläinpuvut niskaan ja suuntaavat paikalliselle torille esittämään suomalaista klassikkohittiä. 

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Ohjelman toisessa jaksossa kolmikko suuntaa Benjamin Peltosen perheen mökille mukanaan Arja Koriseva ja Pete Parkkonen. Mökillä porukka vetää esille eläinpuvut ja ottavat veneellä suunnan kohti paikallista toria. 

Joukon aikomuksena on esittää Rauli Badding Somerjoen klassikkosävellyksen Paratiisi. He kohtaavat kuitenkin yllättävän ongelman todetessaan, että paikkakunta on täysin ruotsinkielinen, joten kappaleen esittäminen suomeksi ei tule kuuloonkaan. 

Katso yllä olevalta videolta, miten mökkireissulaisten käy!

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme