Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Muusikko Kalle Lindroth hehkuttaa vauva-arkea: "Kaikki on ollut parempaa isäksi tulon jälkeen"

Laulaja Kalle Lindroth paljastaa Mökkireissu-ohjelman erikoisen nukkumajärjestelyn ja kertoo, miten isyys on muuttanut häntä.

Mökkireissu-ohjelmassa suunntataan kesämökille Suomen eturivin artistien seurassa. Reissuja johdattavat hyvät ystävykset muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen.

Reissujen aikana artistit pääsevät yöpymään niin luksusmökeillä kuin hieman alkeellisimmissa oloissakin. Kalle Lindroth muistelee reissun erikoisinta majoitusta.

– Erikoisin majoitus oli purjelaivassa. Se oli valtava purjelaiva. Päivällä syötiin purjelaivan ravintolassa ja yöllä nukuttiin siellä penkeillä, Lindroth kuvailee.

Roope, Elias ja Kalle ovat tunteneet toisensa jo lähes yläasteelta asti. Yhteistyö ystävien kanssa on sujunut hienosti.

– Eliakseen me tutustuttiin, kun Elias pääsi lukiosta. Hän on meitä nuorempi. Teemme yhdessä myös omia reissuja ja ollaan hyviä ystäviä, Lindroth kertoo.

Hiljattain isäksi tullut artisti kertoo vauvan lisänneen onnellisuutta hänen elämäänsä.

– Minulla on vain sellainen olo, että kaikki on paljon parempaa sen jälkeen. En voi sanoa, että olisi ollut vaikeata. Tietenkin väsymys kuuluu vauva-aikaan, mutta olen todella onnellinen, mies kuvailee.

Kiireinen artisti osaa ottaa myös rennosti, kun sen aika on.

– Raivaan tilaa tammi-helmikuulle, kun saadaan hommat pakettiin. Pidän lomaa pari kuukautta, mitä en ole pitänyt kahteen vuoteen. Emma Gaala saattaa tosin sotkea sen, jos ollaan ehdolla, Lindroth kertoo.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme