Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Paleface kertoo tunteikkaasta kohtaamisestaan entisen uusnatsin kanssa: "Pala vieläkin kurkussa"

Räppäri Paleface kertoo Mökkireissu-ohjelmassa erityisestä kohtaamisestaan entisen uusnatsin kanssa.

Kesän viimeisellä mökkireissulla suunnataan Inkooseen muusikoiden Palefacen, Timo Rautiaisen ja Vilma Alinan kanssa.

Illan aikana artistit intoutuvat keskustelemaan syvällisistä aiheista ja räppäri Paleface kertoo erityisen tarinan entisen uusnatsin kohtaamisesta.

– Hän oli entinen Joensuun natsi. Hän kertoi minulle, että hän on pelastanut hänen elämänsä.

Hän sanoi minulle, että on ymmärtänyt, että rakkaus on maailman suurin juttu. Sen avulla hän oli päässyt eroon vanhoista ajatuksista. Nyt hän elää vaimonsa kanssa tervettä monikulttuurista elämää. Minulla on ihan pala kurkussa vieläkin, kelaa? Paleface kertoo Mökkireissu-ryhmälle koskettavasta kohtaamisestaan.

Videolla räppäri kertoo, miten on saanut maksaa elämässään kovan hinnan omien aatteidensa vuoksi.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme