Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Petra Gargano avautuu perfektionismistaan: "Lapsi on pakottanut siitä pois"

Mökkireissulaiset kurvaavat kohti Sipoota. Mukaan hyppäävät Pepe Willberg, Mikki Kauste ja Petra Gargano. 

Roope Salmisen, Kalle Lindrothin ja Elias KaskisenMökkireissu-ohjelmassa kurvataan tällä kertaa Sipooseen. Mukaan lähtee muusikkokolmikko Pepe Willberg, Mikki Kauste ja Petra Gargano

Tiktak-yhtyeestä 1990-luvulla julkisuuteen noussut Petra kertoo Kalle Lindrothille kalastuksen lomassa arjestaan ja elämästään tyttöbändin jälkeen. 

– Tein pitkään gardua vetyforfonaattikemiasta. Kemia on vähän niin kuin plan B, mutta tykkään oikeasti tosi paljon alasta. Olen kuitenkin pystynyt elättämään itseni jo 20 vuotta musiikilla. En usko, että tulen koskaan jättämään musiikkia, Gargano sanoo. 

Hän meni naimisiin syksyllä 2010 rock-rumpali Mauro Garganon kanssa. Pariskunnalla on loppuvuodesta 2013 syntynyt Noel-poika.

– Lapsen ansiosta olen tajunnut, että minun on pakko hylätä perfektionismini, koska lapsi ei tottele sitä. Juurtuminen ja rauhoittuminen on avannut luovuutta, koska uskaltaa tehdä enemmän virheitä kuin aiemmin. Koen, että minulla on tulossa vielä paras levyni.

Uransa kymmenen vuotta sitten lopettanut Tiktak kasaa rivinsä neljälle festivaalikeikalle ensi kesänä. Bändi kertoi ilouutisesta marraskuussa. 

Mökkireissu perjantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme