Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Roope Salminen ja muusikkoystävät kiertävät Suomea asuntoautolla: "Toivottavasti vakuutukset ovat kunnossa"

Elias Kaskinen, Roope Salminen ja Kalle Lindroth ottavat asuntoauton alleen ja lähtevät kiertämään mökki-Suomea. Salminen ei kuitenkaan hyppää ystävänsä Elias Kaskisen kyytiin täysin luottavaisin mielin.

Muusikko, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen on mukana Mökkireissu-ohjelmassa yhdessä muusikkoystäviensä Elias Kaskisen ja Kalle Lindrothin kanssa. Kolmikko reissailee ympäri Suomen 25 vuotta vanhalla asuntoautolla, jonka ratissa on Kaskinen.

– Onneksi olen jo saanut elämältä paljon, joten jos Eliaksen kyydissä ajetaan järveen, voin ainakin upota sinne hymy huulilla! Salminen vitsailee. 

Syynä Salmisen epävarmuuteen on erityisesti se, että Kaskiselle ei ole ehtinyt kertyä kokemusta isomman ajoneuvon ohjaamisesta, sillä mies hankki kuorma-autokortin vasta vähän aikaa sitten. 

– En missään nimessä hyppää kyytiin luottavaisin mielin. Kuulin, että Elias ajoi C-kortin vasta vähän aikaa sitten, ja sen lisäksi auto on 25 vuotta vanha. Kun kokemattoman kuskin kanssa painetaan menemään, toivon todella, että vakuutukset ovat kunnossa, Salminen jatkaa. 

Matkaan lähtevän kolmikon historia ulottuu vuosien taakse. Lindroth ja Salminen tutustuivat yläasteella. He huomasivat kiinnostuneensa samoista asioista: näyttelemisestä, musiikista ja esiintymisestä.

Elias Kaskiseen Salminen ja Lindroth tutustuivat muutama vuosi myöhemmin musiikkipiirien kautta. 

Mökkireissujen aikana voi sattua ja tapahtua kaikenlaista. Salminen kuitenkin uskoo, että riidoilta vältytään – ainakin juontajakolmikon välillä.

– En usko, että sellaista suomalaista mieskolmikkoa on olemassa, ketkä lähtisivät mökille riitelemään, Salminen toteaa ironiseen sävyyn. 

Hän odottaa reissuja innolla. Toiveena on oppia matkan aikana uusia mökkiaskareitakin. Tällä hetkellä hän myöntää olevansa vielä hieman tumpelo mökkitöissä.

– Pääsee sitten Twitter nauramaan, kun yksi meistä ei tiedä, miten mato-onki viritetään, Salminen heittää.

Mökkireissu alkaa MTV3 -kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme