Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Roope Salminen muistelee kesän mökkireissua: "Oli mielenkiintoista päästä kuulemaan Kasmirin tarina"

Juontaja Roope Salminen muistele MTV:lle uutuusohjelma Mökkireissun ikimuistoisimpia hetkiä. Hän pääsi keskustelemaan avoimesti Suomen huippuartistien kanssa.

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mukaan matkalle otetaan kolme eturivin artistivierasta. Roope Salminen kertoo nähneensä reissussa artisteista täysin uusia puolia, joita ei ole ennen julkisuudessa käsitelty. Erityisesti miehen mieleen muistuu hetket Pepe Willbergin ja Kasmirin kanssa.

– Jos nyt jonkun elämänstoori pitäisi valita, niin kyllä se olisi toi Pepe Willberg. Ja jos miettii Kasmirin vuotta ja mitä sille on tapahtunut, niin oli todella mielenkiintoista päästä kuulemaan hänen tarinansa tosi avoimesti, Salminen kuvailee.

​​​​​​​


Salminen kuvailee ohjelmaa dokumentaariseksi. Siinä ei ole käytetty varsinaista käsikirjoitusta vaan jokainen mökkireissu menee omalla painollaan.

Musiikki on isossa roolissa ohjelmassa, sillä jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselleen tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Salmiselle erityisen tärkeää oli syvälliset keskustelut vieraiden kanssa.

– Minulle oli tärkeitä ne bondailu-hetket ja pimenevän illat nuotion ääressä ja niissä hetkissä käydyt keskustelut, räppäri kertoo.

Mökkireissu MTV3-kanavalla perjantaisin 17.11. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme