Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Roope Salminen murtuu kyyneliin – lapsuuden muistot tulvivat mieleen

Lapsuudesta tuttu kappale herättää Roope Salmiselle muistot pintaan Mökkireissu-ohjelmassa.

Mökkireissun neljännessä jaksossa suunnataan merelle muusikkojen Leo Stillmanin, Tuure Kilpeläisen ja Jussi 69 kanssa.

Ohjelman isäntinä jokaisessa jaksossa toimivat hyvät ystävykset muusikot Elias Kaskinen, Kalle Lindroth sekä Roope Salminen.


Kumppanit matkustavat yhdessä upealla vanhalla purjeveneellä. Ennen kuin laiva ehtii lähteä liikkeelle miehet laulavat Kilpeläisen johdolla Juokse sinä humma -kappaleen. Tämä herättää tunteet pintaan etenkin Salmisessa. Miehen lapsuus nousee esille.

– Tämä on ihan sika noloa. Minua alkoi oikeasti ihan itkettää. Tämä on ollut lapsuudessa... Meidän mummo aina lauloi tätä, isomummo siis. Minun mummon äitini, niin ei mitään. Tosi kaunista. Kiitos todella paljon, kun jaoit tämän, Salminen herkistyi.

Mökkireissu-ohjelmassa mennään aina jonkun ohjelmassa olevan henkilön tai hänen tuttavansa mökille tai muuten vain erikoiseen paikkaan yöpymään. Luvassa on sekä luksusta että alkeellista majoitusta Suomen eturivin artistien seurassa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme