Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Suomalaislahjakkuus on niittänyt mainetta ulkomailla – suosittu jenkkiräppäri pyysi keikalleen esiintymään

Suomalainen beatboksaaja Felix Zenger on tunnettu taidoistaan myös maailmantähtien joukoissa.

Mökkireissu-ohjelman kuudennessa jaksossa mukaan matkaan hyppää suomalainen äänivirtuoosi beatboksaajaa Felix Zenger.Ohjelmassa selviää, että 40 miljoonaa katselukertaa YouTube-videollaan saanut mies on hyvin vaatimaton omasta menestyksestään.


Hän kertoo tavanneensa Porin jazzeilla yhdysvaltalaislaulaja Pharrell Williamsin, joka oli tunnistanut äänitaitelijan backstagella ja pyytänyt häntä esiintymään kanssaan jazzeilla.

– Ei mitään oltu sovittu. Olin aivan kipsissä. En juuri muista siitä mitään. Sitten tuli aika paljon soittoa kavereilta sen jälkeen, että mitä ihmettä, Zenger kuvailee tilannetta.

Videolla Zenger kertoo, miten koko tapaaminen meni!

Lahjakkaiden äänihuulien lisäksi huulirummuttelijalla on myös vikkelät jalat. Mies on kerännyt kansainvälistä menestystä footbagissa.

Illan jaksossa suunnataan mökille Lohjalle. Mukaan Zengerin lisäksi lähtevät muusikko Isac Elliott ja tuottaja Hank Solo.

Mökkireissu-ohjelmassa reissataan ohjelmassa olevan henkilön tai hänen tuttavansa mökille tai muuten vain erikoiseen paikkaan yöpymään. Luvassa on sekä luksusta että alkeellista majoitusta Suomen eturivin artistien seurassa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme