Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Tämä kolmikko vie katsojat ikimuistoisille mökkireissuille – uutuusohjelmassa mukana eturivin muusikoita

Kolme nuorta miesmuusikkoa lähtee mökkireissulle keskelle Suomen kauneinta suvea. Reissunsa aikana he tapaavat Suomen eturivin artisteja, ja yhdessä he laittavat pystyyn musiikkitehtaan mökkimaisemiin. 

Mökkireissu on ohjelma, jossa kuusi muusikkoa hyppää matkailuautoon ja suuntaa vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitara kainalossa ja hyttyshatut päässä.

Joukkoa johtaa reipas ystäväkolmikko: muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen. Jokaiselle reissulle kukin kolmikosta on kutsunut mukaan yhden artistin.

– Kesäklassikkoa ollaan tekemässä. Tämä on aikamoinen seikkailu, vatsanpohjassa jo kutkuttaa, että mitä kaikkea siellä reissuissa oikein tapahtuu, Elias Kaskinen sanoo.

Mökillä nautitaan hyvästä musiikista ja tarinoista. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa.

Päiväohjelmassa on muun muassa ulkohuussin tyhjentämisestä ja paljussa lillumista. Illan edetessä vauhti kiihtyy, eikä yllätyskäänteiltä vältytä.

– Jokaisen reissun luonne on erilainen, mutta lähes varmaa on, että jonkun joukkion kanssa päädytään rellestämään karaokebaariin ja pistetään koko kylä sekaisin, Kalle Lindroth suunnittelee.

Ohjelmassa suunnataan muun muassa Irinalle rakkaisiin Heinolan maisemiin sekä Egotripin Mikki Kausteen saaristomökille. Reissulaisia riittää aina Pepe WillbergistäAnna Puuhun ja EllinoorastaTimo Rautiaiseen.

– Olen uhonnut, että suostun kenen kanssa tahansa laulu- tai räppibattleen. Katsotaan, kuka pyyhkii pöytää ja kellä, Roope Salminen heittää.

Mökkireissu alkaa MTV3 -kanavalla syksyllä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme