Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Tiesitkö? Muusikko Tuure Kilpeläisellä oli myös toinen ammatti: "Piti jotain tehdä"

Muusikko Tuure Kilpeläinen avautuu Mökkireissu-ohjelmassa hänen aikaisemmasta ammatistaan.

Mökkireissu-ohjelman neljännessä jaksossa suunnataan merelle. Joukko eturivin artisteja lähtevät Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin sekä Roope Salmisen johdolla kesäseikkailuun. Tällä kertaa suunnataan upeaan vanhaan purjelaivaan, joka kuuluu muusikko Leo Stillmanille. Mukaan aalloille lähtevät myös laulaja Tuure Kilpeläinen, sekä rumpali Jussi 69.

Kilpeläinen ottaa laivalla vastuun ruuanlaitoista. Se on miehelle tuttua, sillä hän on toiminut aikaisemmin myös kokkina.

– Eri ravintoloissa stadissa, silloin kun minä muutin Helsinkiin. Piti jotain tehdä. Kun ei vielä tiennyt, että mitä tekisi, niin sitten perustelin bändejä ja kävin keittiössä duunissa, Kilpeläinen kertoo ohjelmassa.

Mies myös kertoo pitävänsä kokin työstä niin paljon, että palaisi mielellään takaisin kokiksi.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme