Mainos
Mainos
Mökkireissu
Mökkireissu alkaa 17.11.
Lisätiedot

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät vanhaan ja rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökeille ympäri Suomea nauttimaan kesästä kitarat kainalossa.

Jokaiselle mökkireissulle ystäväkolmikko on pyytänyt mukaan kolme eturivin artistivierasta. Jokainen vieras tuo mukanaan yhden itselle tärkeän biisin, joka otetaan reissun aikana koko porukan voimin haltuun. Mökillä nautitaan täysin siemauksin hyvästä musiikista, tarinoista ja aidosta Suomen kesästä. Yhteisten musavetojen ja jutustelun lisäksi vuorokautta vietetään mökkipuuhien parissa aina grillaamisesta sienestämiseen, saunomiseen ja paljussa lillumiseen. 

Mökkireissu

Vicky Rosti antaa Roope Salmiselle äidillisen neuvon: "Sinun pitäisi tehdä omia lapsia"

Mökkireissun viidennessä jaksossa suunnataan Nuuksioon. Mukaan lähtevät Erin, Laura Närhi ja Vicky Rosti. 

Mökkireissulaiset juhlivat venetsialaisia Nuuksiossa Vicky Rostin, Erinin ja Laura Närhen kanssa. Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla huipentuu ilotulituksiin. 

Illallispöydässä räväkästä luonteestaan tuttu Vicky Rosti antaa Roope Salmiselle äidillisen neuvon. 

– Sinun pitäisi tehdä omia lapsia, hän neuvoo.

– Ai minunko? Roope Salminen kysyy äimistyneenä. 

Käy ilmi, että Vicky Rosti on antanut aikoinaan saman vinkin myös Erinille, joka oli noudattanut neuvoa. Kahden lapsen äiti kehuukin lapsiarjen olevan mahtavaa puuhaa. 

Jaksossa kuullaan myös Erinin mökkibiisi Jolene, joka saa reissulaiset pohtimaan parisuhteita. 

Mökkireissu on ohjelma, jossa muusikko Elias Kaskinen, muusikko-juontaja Kalle Lindroth sekä räppäri-näyttelijä Roope Salminen hyppäävät rämään matkailuautoon ja suuntaavat vuorokaudeksi kesämökille nauttimaan Suomen kesästä kitarat kainalossa.

Mökkireissu perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme