Mainos
Mainos
Peter Nyman
Tiistaisin klo 22.35
Lisätiedot

Peter Nyman nostaa esiin viikon puhutuimman aiheen ja tapaa mielenkiintoisia vieraita omaa nimeään kantavassa ohjelmassa. Hän haastattelee viikoittain jokaisessa jaksossa kaksi vierasta. Vieraina nähdään tunnettuja henkilöitä sekä käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita asiantuntijavieraiden kanssa. Peter Nyman on koko kansan tuntema MTV:n uutisankkuri, jolla on takanaan pitkä ura tv-kasvona ja toimittajana

Myrskyn silmään joutunut Anne Berner vieraaksi Peter Nymanin uutuusohjelmaan

Peter Nymanin myöhäisillan uutuusohjelma starttaa tiistaina 31.1.

Peter Nyman, 50,  on tuttu tv-kasvo ja luotettava uutisääni. Miehen uusin projekti on MTV3-kanavalla nähtävä myöhäisillan keskusteluohjelma.

Ensimmäisessä lähetyksessä Nyman saa vieraikseen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin sekä näyttelijä-laulaja Kalle Lindrothin.

– Ohjelmassani nähdään aina kaksi vierasta, jotka edustavat eri osa-alueita. Vieraat ovat jankohtaisia ja kiinnostavia ihmisiä ajan ilmiöiden takana, Nyman paljastaa. 

Viime päivinä suomalaisen politiikan puhutuin henkilö on ollut juuri Anne Berner, joka on joutunut melkoisen myrskyn silmään. Mitä haastattelijakonkari saa irti mielipiteitä jakavasta poliitikosta? Entä miten kovia paineita kokee Bumtsibumin juontajana starttaava Kalle Lindroth, joka tähdittää myös Kirka-musikaalia?

Peter Nyman MTV3-kanavalla klo 22.35.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme