Mainos
Mainos
Peter Nyman
Tiistaisin klo 22.35
Lisätiedot

Peter Nyman nostaa esiin viikon puhutuimman aiheen ja tapaa mielenkiintoisia vieraita omaa nimeään kantavassa ohjelmassa. Hän haastattelee viikoittain jokaisessa jaksossa kaksi vierasta. Vieraina nähdään tunnettuja henkilöitä sekä käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita asiantuntijavieraiden kanssa. Peter Nyman on koko kansan tuntema MTV:n uutisankkuri, jolla on takanaan pitkä ura tv-kasvona ja toimittajana

Peter Nymanin ohjelman uusi kausi alkaa – "Trump olisi nasta vieras!"

Peter Nymanin ohjelman uusi kausi alkaa tänään.

Uutisankkuri Peter Nymanin talk show saa tiistai-iltana jatkoa MTV3-kanavalla. Nyman kertoo, että uudella kaudella nähdään tunnettuja ihmisiä, jotka puhuttelevat suomalaisia. Hän kuvailee ohjelmaansa eräänlaiseksi hybridiksi, joka esitetään uutistunnin sisällä mutta noudattaa talk show-ohjelmien perinteitä. 

– Se on ihan kiva, ettei se ole mikään virallinen uutishaastattelu ja vieraat myös heijastavat sitä. Koitamme poimia mielenkiintoisia persoonia ja niiden kautta myös sitten ajankohtaisuuksia. 

Jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta. Ohjelmassa pyritään nostamaan esille hahmoja laidasta laitaan sekä löytää mielenkiintoisia, ajankohtaisia sekä sopivalla tavalla yllättäviä vieraita. 

Edellisestä kaudesta tuli positiivista palautetta, ohjelmaa kiiteltiin tunnelmastaan sekä mielenkiintoisesta sisällöstä. Nyman arvelee, että suomalaiset ovat mieltyneitä perinteiseen talk show'hun, jota on helppo katsoa.

– Voi puhua asiaa ja olennaisia juttuja, muttei se ole aggressiivinen grillaus eikä ihan hömppääkään. Tietty välittömyys, inhimillisyys sekä huumori saavat siinä kyllä näkyä.  

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb ja kirjailija Paul Auster. Nymanille erityisen mieleinen haastateltava olisi joku iso ulkomaan hahmo, kuten esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump.

– Trump olisi todella nasta! Se olisi paljon mielenkiintoisempi kuin joku muu suuren valtion presidentti, koska hänen kanssaan mitä tahansa voisi tapahtua. 

Peter Nyman MTV3-kanavalla tiistaisin klo 22.35!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme