Mainos
Mainos
Peter Nyman
Tiistaisin klo 22.35
Lisätiedot

Peter Nyman nostaa esiin viikon puhutuimman aiheen ja tapaa mielenkiintoisia vieraita omaa nimeään kantavassa ohjelmassa. Hän haastattelee viikoittain jokaisessa jaksossa kaksi vierasta. Vieraina nähdään tunnettuja henkilöitä sekä käsitellään ajankohtaisia puheenaiheita asiantuntijavieraiden kanssa. Peter Nyman on koko kansan tuntema MTV:n uutisankkuri, jolla on takanaan pitkä ura tv-kasvona ja toimittajana

Ruuhkavuosia elävä ja lähes valmis maisteri Mikael Forssell: "Raskas keikka on ollut, mutta voiton puolella ollaan"

Mikael Forssell on opiskellut itselleen lähes valmiin tutkinnon erittäin modernilla tavalla. 

Jalkapalloilija Mikael Forssell vierailee tiistaina 28. marraskuuta Peter Nymanin talk show -ohjelmassa kertomassa muun muassa tulevaisuuden suunnitelmistaan.

HIFK:n hyökkääjänä viime kaudella toiminut 36-vuotias Forssell elää tällä hetkellä todellisia ruuhkavuosia, sillä hänellä ja hänen vaimollaan Metti Forssellilla on kaksi pientä lasta. Perhe saapui juuri takaisin Suomeen Espanjasta, jossa he viettivät muutaman viikon loma-asunnollaan. 

– Siellä oli tosi kivaa ja varsinkin kun meillä on pienet lapset, niin oli ihanaa kun heille ei tarvinnut joka päivä pukea kurahousuja. Säästyy itse aika paljolta siinä!

Modernia opiskelua

Lapsiperheen arki sujuu hyvin, vaikka vanhemmilla kiirettä pitää. Kummankin arkea täyttää runsaiden töiden lisäksi opiskelu, jossa jalkapalloilija itse on jo loppusuoralla. Ensi kesänä Forssellista pitäisi valmistua urheilujohtamisen maisteri.

Forssellin korkeakoulupolku ei ole ollut kovinkaan tavanomainen. Mies teki kanditutkintonsa tanskalaisessa yliopistossa josta hän siirtyi maisterivaiheeseen Madridin yliopistoon. Opinnot on käytännössä tehty etätyöskentelynä, sillä professorien pitämiä luentoja voi seurata joko livenä internetin kautta tai myöhemmin nauhoitettuna. 

– Molemmat tutkinnot olen periaatteessa tehnyt hotelleissa, lentokoneissa, busseissa ja öisin kun lapset nukkuu. Aika raskas keikka on ollut, mutta olen jo voiton puolella!

Yliopistotutkinnon tekeminen etätyönä vaatii erityisen paljon itsekuria ja oma-aloitteisuutta. Huippu-urheilijana Forssell on tähän kuitenkin jo tottunut ja pian kova työ on jo maalissa. Tulevaisuudessa mies haluaisi työskennellä esimerkiksi jonkin urheiluseuran toiminnanjohtajana ja toistaiseksi hän aikoo perheineen pysytellä Suomessa. 

Rauhallista joulunviettoa

Forssell myöntää olevansa varsinainen joulufani ja hänestä on ihanaa päästä viettämään sitä Suomessa. Joulun viettoon hänen perheensä hiljentyy vuoropäivinä hänen omille vanhemmilleen ja anoppilaan.

Ilman jalkapalloa ei joulua tule kuitenkaan suinkaan vietettyä, sillä Forssell tunnustaa menevänsä pelailemaan erääseen joulutapahtumaan. 

– Yritän käydä joulukirkossakin, mutta en ole varma pääsenkö. 

Forssell on kuitenkin kiitollinen saadessaan viettää joulun rauhassa, perheensä kanssa. 

Mikael Forssell vieraana Peter Nyman -ohjelmassa tänään tiistaina kello 22.35.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme