Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Mainos

Olisiko sinusta porvoolaiseksi? Osallistu kilpailuun ja voita hemmotteluloma Haikon Kartanossa!

Porvoo tunnetaan idyllisestä vanhasta kaupungista, suloisista jokivarren reunustamista ranta-aitoista ja suklaasuukoista. Matkailijoidenkin suosima kaupunki on myös koti tyytyväisille porvoolaisille, jotka pitävät asuinkaupunkiaan arvossaan. 

Porvoota pidetään yhtenä Suomen idyllisimmistä kaupungeista, eikä suotta. Perinnerakentamisen värittämät peltomaisemat, historialliset Vanhan Porvoon korttelit ja uutukaiset pientalolähiöt houkuttelevat uusia asukkaita vuodesta toiseen. Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseekin rauhallinen ja idyllinen kaupunki, jonka imago on erittäin positiivinen.

Porvoo on myös kotimaisen draamakomediasarja Onnelan keskeinen tapahtumapaikka. Kuvitteellinen kaupunginosa, Poutaniemi, kuvastaa jo nimensä puolesta aurinkoista ja kaunista kaupunkia. Tosielämän ”Onnelaa” eli Porvoota kuvaillaan luonnonläheisenä, rauhallisena ja turvallisena paikkakuntana, jossa viihtyvät myös matkailijat.

Sopisitko sinäkin aurinkoiseen Porvooseen? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, löytyykö sinun unelmiesi kotipaikka tosielämän ”Onnelasta”. Osallistu myös kilpailuun, jossa voit voittaa kahden henkilön yöpymisen Haikon Kartanon kylpylähotellissa! Palkinto sisältää kartanoaamiaisen ja kylpylän käytön. Palkinnon arvo on 208 euroa. Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme