Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Anna-Maija Tuokko ei ota paineita suositun hahmon esittämisestä: "Hahmo pitää rakentaa aina itsensä kautta"

Anna-Maija Tuokko pääsee esittämään Onnela-sarjassa rikasta kotiäitiä.

Näyttelijä Anna-Maija Tuokko esiintyy C Moren uudessa Onnela-komediasarjassa. Tuokon hahmo on kotiäiti Mette, joka elää valkoisessa lasipalatsissaan erittäin etuoikeutettua ja turvattua elämää.

Metten esikuva on supersuositun ruotsalaisen Solsidan-sarjan Mickan, jota esittää Josephine Bornebusch. Tuokko kertoo MTV:lle, ettei tuntenut paineita suositun hahmon suomalaisen version esittämisestä.

– Teen töitä oman persoonani kautta. En pysty olemaan alkuperäisen hahmon näyttelijä, enkä pysty ajattelemaan häntä, kun teen tätä työtä. Hahmo pitää rakentaa aina oman itsensä kautta. 

Tuokon mukaan varsinkin ulkoiset asiat ovat Mettelle hyvin tärkeitä ja tämä näkyi varsinkin hahmon puvustuksen kautta. Näyttelijä kertoo, että oli päivittäin erittäin innoissaan siitä, mitä hän saa milloinkin puettavakseen. 

– Meidän vaatteet oli jotain ihan mieletöntä koruista ja kelloista lähtien, se oli kyllä niin kallista tavaraa! Kaikki oli tosi yksityiskohtaista ja mielestäni onnistui ihan loistavasti. 

Onnelassa erittäin tärkeää on myös tapahtumien miljöö ja Metten koti onkin hulppea, valkoinen lasipalatsi. Tuokko kertoo, että sarjassa nähtävä talo on oikeasti jonkun perheen koti, jotka viettivät kuvausten ajan aikaansa jossain muualla. 

– Meillä asuva perhe lähti aamulla pois ja tuli sitten illalla takaisin. Kyllä sitä siellä ihastelin, että olisi täällä ihan kivaa asustella.

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme