Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Eero Ritala kertoo Onnelan kuvausten haasteista: "Näyttelijän pahin painajainen toistui"

Eero Ritalan mukaan Onnelan kuvauksissa pokassa oli pitämistä.

Näyttelijä Eero Ritala esittää C Moren uudessa komediasarjassa Onnelassa Anttia, toisinaan hieman ressukkaa hammaslääkäriä, joka muuttaa raskaana olevan vaimonsa kanssa hänen lapsuudenkotiinsa Porvooseen.

Ritala kertoo MTV:lle, että sarjan kuvaaminen viime kesänä sujui erittäin hyvin. Toisinaan kuvauksissa oli jopa niin hauskaa, ettei töiden tekemisestä meinannut tulla mitään. 

– Välillä tuli ihan hysteerisiä naurukohtauksia. Se on näyttelijän pahin painajainen, kun ei vaan saa vedettyä kohtausta loppuun. Se pakokauhu on uskomaton, kun 25 ihmistä on ympärillä ja sitten itse vaan kikattaa siinä. Ja muut katsoo vieressä, että me päästäisiin kohta himaan, mutta sä vaan kikatat. 

Toisinaan naurukohtaukset yltyivät niin pahoiksi, että Ritalan oli otettava kovemmat keinot käyttöön rauhoittaakseen itsensä. 

– Välillä koittaa sitten vähän lyödä ja nipistää itseään, toisinaan mulla oli kädet ihan mustelmilla, kun piti pöydän alla satuttaa itseään, että pysyy kasassa. 

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme