Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Hittisarja Solsidanista tehdään suomalaisversio Onnela – mukana huippunäyttelijöitä

MTV on tilannut suomalaisen version Ruotsin menestyneimmästä draamakomediasta Solsidanista. Onnela nähdään ensimmäisenä C More -suoratoistopalvelussa tulevana talvena.

Ruotsin rakastetuimmasta komediasarjasta Solsidan tullaan tekemään suomalaisversio, jonka pääosissa ovat näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä.

Sarjan käsikirjoittaa Melli Maikkula (muun muassa Putous, Pasila 2.5 - The Spin-Off) ja sen ohjaa Marja Pyykkö (muun muassa Yösyöttö, Koukussa). Kymmenosainen Onnela kuvataan tulevana kesänä. Sarjan tapahtumat sijoittuvat kauniiseen Porvooseen, sen kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan.

– Onnelaa on kehitetty pitkään ja on mahtavaa tuoda ohjelmistoon laadukasta ja kiinnostavaa kotimaista käsikirjoitettua sisältöä. Draama- ja komediaohjelmistolla on merkittävä asema ohjelmistossamme ja haluamme tarjota katsojille jatkossakin kotimaista laatudraamaa, MTV:n vastaava tuottaja Sarita Koskelin kertoo.

– Television saralla syntyy silloin tällöin klassikoiksi kutsuttavia kansainvälisiä ilmiöitä, ja Solsidan edustaa sellaista meille pohjoismaalaisille. Sarjan komedialaji on minulle erittäin läheinen: siinä yhdistyvät tunnistettava arkipäiväisyys sekä nokkela ja oivaltava käsikirjoitus. Vaikka hahmot eivät olisikaan omasta elinpiiristä tuttuja, niihin on helppo samastua. On innostavaa päästä käsiksi Solsidanin suomenkieliseen versioon ja päivittää tapahtumia nykypäivään, Onnelan tuottavan Zodiak Finlandin kehityspäällikkö Petteri Summanen iloitsee.

Kotimaisen Onnelan esikuvassa Solsidanissa seurataan Tukholman liepeillä sijaitsevan yläluokkaisen Saltsjöbanenin asuinalueella asuvien ruotsalaisten pariskuntien elämää. Lukuisia palkintoja voittaneessa, Ruotsin suosituimmassa komediasarjassa ja Suomessakin suuresti rakastetussa Solsidanissa arkielämän kommellukset ja ihmissuhteiden äkkiväärät koukerot riemastuttavat ja joskus jopa nolostuttavat, mutta aina hyvään uskoen ja vilpittömin mielin. Solsidan on kerännyt Suomessa satojen tuhansien katsojamääriä viikoittain.

Onnelan ensiesitys nähdään suoratoistopalvelu C Moressa tulevana talvena ja myöhemmin myös MTV:llä ja Katsomossa. Kaikki tähän mennessä ilmestyneet Solsidanin viisi tuotantokautta ovat katsottavissa C Moressa. Kolmannen kaudet jaksot pyörivät tällä hetkellä MTV3-kanavalla sekä Katsomossa.

Sarjan tarkemmasta esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. Onnelan MTV:lle tuottaa Zodiak Finland Oy.

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme