Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Näyttelijä Pekka Strang ei vertaa Onnelaa Solsidaniin: "Tämä on ihan oma maailmansa"

Pekka Strangin mukaan Onnelaa ei kannata vertailla esikuvaansa ruotsalaissarjaan.

Pekka Strang nähdään C Morella alkavalla Onnela-uutuussarjassa. Strang esittää menestyvän yrityksen johtajaa Markusta, joka elää elämänsä ruuhkavuosia. 

Onnelan esikuva on ruotsalainen supersuosittu sarja Solsidan. Strang kertoo nähneensä alkuperäissarjan kaikki kaudet, mutta se ei kuitenkaan kummitellut hänen mielessään Onnelaa tehdessä. 

– Tämä on ihan oma sarjansa ja maailmansa kuitenkin. Me teemme oman tulkinnamme tarinoista: teemme suomalaisen maailman, jossa kerrotaan porvoolaisesta idyllistä. 

Strang toteaa, että vastaava käytäntö on hyvin yleinen esimerkiksi teatterimaailmassa. Sama käsikirjoitus voidaan tehdä useissa teattereissa ympäri Suomea tai maailmaa, mutta jokainen niistä on oma teoksensa. 

Näyttelijä toivoo, että Onnela löytää suomalaisyleisönsä. Hän pohtii, että katsojat toisinaan tekevät herkästi omia johtopäätelmiään näkemättä välttämättä vilaustakaan sarjasta.

– Se on niin helppoa, että katsomatta kertoo, minkälainen joku sarja tai teos on. Suosittelisin, että ihmiset tutustuisivat tähän ja päättäisivät sen jälkeen, mitä mieltä ovat.

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme