Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Onnela versus Solsidan – näin suomalaishahmot muistuttavat ruotsalaisia esikuviaan

Onnelan hahmot ovat saaneet vahvoja vaikutteita ruotsalaisilta esikuviltaan.

C Moren uudessa Onnela-komediasarjassa matkataan seuraamaan elämää Porvoon Poutaniemessä. Hammaslääkärinä toimiva Antti muuttaa takaisin lapsuudenkotiinsa raskaana olevan vaimonsa Saaran kanssa asettuakseen aloilleen. 

Kun samoilla seudulla asuvat edelleen myös Antin vanhat ystävät ja inhokit, on soppa valmis syntymään. Pienet ongelmat saavat järjettömät mittasuhteet ja jatkuva konfliktien väisteleminen johtaa katastrofeihin.

Onnela on saanut inspiraationsa supersuositusta ruotsalaisesta Solsidan-sarjasta. Ohjelma on saanut lukuisia palkintoja ja sarjan hahmot ovat erittäin rakastettuja Ruotsissa. 

Katso alta, miltä Solsidanin alkuperäiset hahmot näyttävät ja kuinka Onnelan hahmot ovat ottaneet inspiraatiota esikuviltaan!

Alex ja Anna vs. Antti ja Saara

Solsidanissa hammaslääkäri Alex (Felix Herngren) muuttaa avovaimonsa Annan (Mia Skäringer) kanssa Tukholman liepeillä sijaitsevaan Saltsjöbadenin aurinkoiseen kaupunginosaan. 

Alexia näyttelevä Herngren on yksi Solsidanin luojista. Hän myös käsikirjoittaa ja ohjaa sarjaa. 


Fredde ja Mickan vs. Markus ja Mette

Ruotsalaisessa esikuvassaan suuren yhtiön toimitusjohtaja Fredde (Johan Rheborg) taistelee tossun alle joutumista vaimoaan Mickania (Josephine Bornebusch) vastaan.


Ove vs. Jorma 

Aurinkoisessa elämässä on myös yksi mustetarha: ärsyttävä ja tunkeileva naapuri. Solsidanissa naapuruston rasittavinta tyyppi on nimeltään Ove, ja häntä näyttelee koomikko Henrik Dorsin.   

Onnelan uusi jakso torstaisin C Moren toistopalvelussa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme