Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Onnelan Pirjo Heikkilä ja Santtu Karvonen hahmoistaan – "He ovat melkoisia kiusankappaleita"

Onnela on ruotsalaissarja Solsidanin suomalaisversio. Sarjan näyttelijät Pirjo Heikkilä ja Santtu Karvonen vierailivat Huomenta Suomessa. 

Onnela perustuu ruotsalaiseen hittisarjaan Solsidaniin. C Moren suoratoistopalvelusta löytävä sarja on draamakomedia, jonka pääosissa nähdään näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä.

Näyttelijät Pirjo Heikkilä ja Santtu Karvonen vierailivat Huomenta Suomessa torstaiaamuna puhumassa sarjasta. 

Heikkilä esittää piinaavan pirteää Tittaa. Titta on toisen rasittavan henkilön, Jorman puoliso, jota puolestaan näyttelee Santtu Karvonen. 

– Titta ja Jorma ovat molemmat aikamoisia kiusankappaleita. Jorman ruotsalaisversio Owe on suosittu karaktääri enkä halunnut tehdä hänestä jäljitelmää, Karvonen sanoo. 

– Jorma ja Titta eivät tajua, että muut yrittävät vältellä heitä. He ovat vilpittömästi sitä mieltä, että he ovat joka paikkaan tervetulleita, Heikkilä kertoo. 

Karvonen ja Heikkilä ovat sitä mieltä, että Onnela ja Solsidania ei voi verrata toisiinsa, sillä tarinaa on muutettu Suomen kulttuuriin sopivaksi. 

– Kun katsoin tämän sarjan, niin itselleni ei tullut yhtään sellainen olo, että olisin verranut sitä alkuperäisversioon. Sen unohti hyvin äkkiä, Heikkilä sanoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme