Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Onnelassa tavataan tuttuja menneisyydestä ja paetaan vanhuutta – lue kuudennen jakson tapahtumat!

Onnelan kuudennessa jaksossa Antti tapaa yllättävän tutun vuosien takaa. 

C Moren uutuussarjan Onnelan kuudennessa jaksossa Antti (Eero Ritala) törmää ruokakaupassa yllättäen Sofiaan, jonka kanssa hän oli aikoinaan samalla yläasteella. Sofia oli aikoinaan koulun kuningatar, josta kaikki pojat haaveilivat, mutta nyt hän on Antin mielestä päässyt rupsahtamaan.

Antti kohtaa todellisen ikäkriisin Sofian todettua hänelle, että hän näyttää nykyään aivan isältään. Mies päättää todistaa väitteen vääräksi ja suuntaa nuorekkaaseen illanviettoon Jorman (Santtu Karvonen) kanssa. Kaksikko yrittää mennä paikalliseen trendibaariin, kun heidät ohjataan "heidän ikäisilleen" sopivampaan kuppilaan.

Markus (Pekka Strang) kertoo Antille kaaviosta, jonka mukaan Antti ja Sofia saattavat olla vihdoin hyvännäköisyysasteikolla samalla tasolla. Aikoinaan Antti sai Sofialta rukkaset koulun diskossa, mutta nyt hän aikoo koittaa onneaan uudestaan baarissa ja pyytää Sofiaa tanssimaan.

Markuksen vaimo Mette (Anna-Maija Tuokko) yrittää järjestää parin kuusivuotiaalle pojalle Henrille unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat. Muiden äitien painostuksesta Mette järjestää vuosisadan ulkoilmajuhlat, jossa on ilotulitus, neljän ruokalajin hampurilaismenu ja joihin on kutsuttu koko naapurusto. 

Markus tuskailee Metten rahankäytön kanssa ja pelkää, että vaimo ja syntymäpäiväjuhlat vievät hänet todelliseen vararikkoon. 

Syntymäpäivää edeltävänä iltana Mettelle kuitenkin selviää, että Henri toivoo ainoastaan juhlia vanhempien kanssa sekä labradorinnoutajaa. Ehtiikö Mette peruuttaa juhlat ja hankkia labradorinnoutajan, ja miten käy juhliin viime hetkellä kutsutun suuren ohjelmanumeron, iskelmälaulaja Tauski Peltosen?

Onnelan kaksi uutta jaksoa torstaisin C Moren toistopalvelussa  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme