Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Pekka Pouta kertoo Ruotsista saapuvasta oudosta sääilmiöstä: "Solsidan rantautuu Suomeen"

Pekka Pouta ennustaa, että Suomeen on saapunut erityislaatuinen sääilmiö.

MTV:n meteorologi Pekka Pouta kertoo C More-suoratoistopalvelun Facebook-tilillä, että Suomeen on saapunut Ruotsista raju sääilmiö. Ruotsista on rantautunut paha lumimyrsky. Mutta lumimyrskyn lisäksi naapurimaasta on Poudan mukaan rantautumassa jotain muutakin.


– Onneksi Ruotsista on tulossa myös muuta. Ruotsissa on pitkään ollut Solsidan, ja meille tuo Solsidan rantautuu Onnelana cmore.fi:hin. Eli aurinkoa on odotettavissa koko maahan, Pouta kertoo. 

– Tapahtumapaikka on minusta aika miellyttävä. Pouta...Niemi.

Videolla Pouta viittaa C Moren uuteen Onnela-sarjaan, jonka esikuva on supersuosittu ruotsalainen komedia Solsidan.

Onnelan uusi jakso torstaisin C Moren toistopalvelussa 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme