Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Pirjo Heikkilä samaistui roolihahmoonsa Onnelassa: "Helppo ja tunnistettava tyyppi"

Pirjo Heikkilän mukaan hänen hahmonsa Onnelassa on tunnistettava naapurityyppi, joka saattaa toisinaan olla hieman epätoivottua seuraa. 

Stand-up-koomikko ja näytelijä Pirjo Heikkilä tähdittää C Moren uutta Onnela-komediasarjaa. Hän esittää piinaavan pirteää Tittaa, joka on naapurustossaan usein erittäin piinaava henkilö. Titta on toisen rasittavan henkilön, Jorman puoliso.

Heikkilän mukaan Titta itse luulee olevansa mitä ihanin ja iloisin ihminen. Näyttelijä pohtii, että hänen roolihahmonsa ei usein tiedosta sitä, ettei hänen seuraansa haluta.

– Hän on kauhean pirteä, ei tekopirteä, vaan hän luulee olevansa maailman aurinkoisin ihminen ja tuovansa iloa muille. Se komedia ehkä tulee juuri siitä, että hän on niin epätoivottu henkilö joka sanoo vääriä asioita ja luulee olevansa todella ihana. 

Näyttelijä kertoo, että Titan esittäminen oli erittäin hauska kokemus. Hän myöntää, että tunnistaa itsessäänkin välillä joitakin samoja piirteitä kuin roolihahmossaan. 

– Joskus itsekin menee johonkin tilanteisiin ja luulee olevansa tosi hauska tyyppi ja heittävänsä hyvää läppää, mutta sitten myöhemmin tajuaa, että siinä onkin ollut vähän sisäänpäin kääntynyt. Kyllä se oli ihan helppo ja tunnistettava tyyppi. 

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme