Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Solsidanin suomalaisversio Onnela alkaa – lue mitä ensimmäisessä jaksossa tapahtuu!

C Moressa on nyt katsottavissa Onnelan ensimmäiset jaksot. Sarjan ensimmäisessä jaksossa Antti ja Saara aloittavat elämänsä Porvoon Poutaniemessä.

Onnela -komediasarjan ensimmäisessä jaksossa Eero Ritalan esittämä Antti ja hänen vaimonsa, Elena Leeven näyttelemä Saara muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvoon Poutaniemeen. Muutto sujuu hyvin, kunnes Antin äiti tulee kuvioihin – eikä halua astua taka-alalle.

Antti joutuu ikävään välikäteen, kun hänen äitinsä haluaa, että hänelle jätetään oma huone Saaran ja Antin kotiin. Saara on asiasta eri mieltä ja Antti takertuu todelliseen valheiden verkkoon, kun hän muun muassa väittää vaimolleen, että hänen äidillään on alzheimer. 

Myös Antin hyvä ystävä, Pekka Strangin esittämä Markus kohtaa erimielisyyksiä oman vaimonsa, Anna-Maija Tuokon esittämän Metten kanssa. Pariskunta ei pääse sopuun siitä, kuinka heidän tulisi unikouluttaa pientä vauvaansa. Mette haluaa taputella vauvansa uneen kuten suojeleva susiäiti, mutta Markuksella on mielessään modernimpi kellotustekniikka. 

Onnela C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme