Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Suomen Solsidania tähdittävä Santtu Karvonen: ”Valmistaudun rooliin katsomalla Ruotsin jaksoja”

Ruotsin menestyneimmän draamakomedian Solsidanin suomalaisversiota tähdittävä Santtu Karvonen kertoi, miten valmistautuu tulevaan rooliinsa.

Näyttelijä Santtu Karvonen vieraili viime viikolla MTV:n uuden Game Night -ohjelman kuvauksia. Nauhoitusten lomassa mies kertoi tuoreita kuulumisiaan.

Näyttelijän kevät ja kesä täytyy työkiireistä. Mies on muun muassa mukana Ryhmäteatterin Seitsemän veljestä -näytelmässä, joka nähdään Suomenlinnan kesäteatterissa.

– Näyttelen siinä Juhanin roolin. Sitä tehdään kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun. Lisäksi kesällä kuvataan lastenelokuvaa, jossa olen mukana.

– Nyt ei ehdi lomailla, mutta juhannuksena on pieni loma, samoin heinäkuussa. Sitten pidän vielä parin viikon loman, kun kesäteatteri loppuu, Karvonen jutteli.

Karvonen tähdittää myös Ruotsin menestyneimmästä draamakomediasta Solsidanista tehtävää suomalaisversiota Onnelaa. Kymmenosaisen sarjan kuvaukset tehdään myös tulevan kesän aikana.

Karvonen on innoissaan tulevasta roolistaan, johon hän on jo alkanut vähitellen valmistautua.

– Olen jonkun verran seurannut Solsidania. Ajattelin, että palaisin siihen vielä ja katselen muutamia jaksoja muistellen, miten se on siellä lahden toisella puolella tehty.

– Omalta osaltani kuvaukset alkavat kesäkuun alkupuolella. Kun tästä nyt saan kevään teatteriprojektin purkkiin ja pääsen starttaamaan kesäteatterin harjoitukset, niin sitten ehdin tutustumaan tarkemmin roolini Onnela-sarjassa, mies toteaa.

Onnela nähdään ensimmäisenä C More -suoratoistopalvelussa tulevana talvena talvena ja myöhemmin myös MTV:llä ja Katsomossa. Karvosen lisäksi pääosissa nähdään näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko ja Pirjo Heikkilä.

Onnela alkaa C Moren suoratoistopalvelussa torstaina 23.11. ​​​​​​​

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme