Mainos
Mainos
Onnela
C Moren -suoratoistopalvelussa
Lisätiedot

Suosittuun ruotsalaissarjaan Solsidaniin pohjautuva Onnela katsottavissa nyt C Moren suoratoistopalvelussa. Porvoon kuvitteelliseen Poutaniemen kaupunginosaan sijoittuvaa sarjaa tähdittää vaikuttava näyttelijäkaarti: Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen sekä Pirjo Heikkilä. Lisäksi sarjassa vierailee useita suomalaisnäyttelijöitä.Vuoden miesnäyttelijä Eero Ritala nosti puheessaan esiin seksuaalisen häirinnän: "Miesten tulee lopettaa hyssyttely"

Parhaana miesnäyttelijänä palkittu Eero Ritala nosti puheessaan esiin seksuaalisen häirinnän hyssyttelyn. 

C Moren uutta Onnela-sarjaa tähdittävä Eero Ritala palkittiin Kultainen Venla -gaalassa perjantaina 12. tammikuuta vuoden parhaana miesnäyttelijänä. 

Ritala otti palkintopuheessaan esiin viime aikoina pinnalla olleen seksuaalisen häirinnän. Miehen mukaan se on alalla vakava ongelma. 

– Meidän miesten tulee lopettaa hyssyttely ja hyväksyä se tosiasia, että sitä on. Mennä eteenpäin ja tehdä kaikki mahdollinen sen hyväksi, että puutumme joka kerta kun näemme sen, Ritala puhui.  

 – Tasa-arvo on pelkästään hyvä asia. Se ei ole keneltäkään pois. Se on ihmisarvokysymys. 

Onnela-sarjan toinen kausi kuvataan ensi kesänä ja se esitetään C Moressa syksyllä 2018.

Kultainen Venla -gaalahumussa nähtiin myös Pihlajakadun tuhmat tädit -sarjan naisnelikko. Katso videolta, mitä Monika Lindemanin poikavauvalle kuuluu ja miten muut näyttelijättäret ovat viettäneet lomaansa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme