Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Reijo "Paroni" Valkama

Paimelan autoparoni eli Reijo Valkama.

Alaisilleen Reijo on suorasukainen pomo ja kettuilee mekaanikoille minkä ehtii, mutta muistaa myös kiittää kun on sen aika.

Kotona Reijo ei kuitenkaan pääse pomottamaan, sillä vastassa on vaimo Janika, joka mielellään tarjoaisi kotitöitä hänen hoidettavakseen. Näistä Paroni yrittää kuitenkin luistaa parhaansa mukaan – yleensä työkiireisiin vedoten.

Myös perheen poika Jare aikoo isona autokauppiaaksi. Vaikka Paronilla on aina kiire, ehtii hän kuitenkin isällisesti opastaa pikkuparonia kaupanteon kiemuroihin.

Kauppiaana Reijo on sanavalmis ja puhuu kenet tahansa pyörryksiin leveällä Pohjanmaan murteellaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme