Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Mainos

Testaa, mitkä Pancho Villan herkullisista annoksista sopisivat sinulle!

Maukkaita sormiruokia vai mehukas hampurilainen? Testaa, mitkä Pancho Villan herkullisista annoksista sopisivat sinulle kaikkein parhaiten ja voit voittaa maukastakin maukkaamman lahjakortin!

Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty Pancho Villa on tunnelmallinen koko perheen ruokaravintola. 

Ravintolan laaja ja monipuolinen ruokalistamme tarjoaa herkullisia ruokia moneen makuun. Listalta löytyy suositut hampurilaiset, maukkaat pihvit, raikkaat salaatit, meksikolaiset ruoat ja monet muut herkut, niin pieneen kuin isoonkin nälkään. 

Millainen annos sinulle sopisi parhaiten? Ota selvää tekemällä leikkimielinen testi! Testin tekijöiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan neljä 25 euron lahjakorttia Pancho Villaan!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme