Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Kuvat: 70-luvun klassikkoauto sai uuden vauhdikkaan ilmeen autoparonin käsittelyssä

Vuoden 1979 Chevrolet Blazer K5 kunnostettiin upeaan kuntoon ammattiosaajien käsittelyssä.

Paimelan autoparoni -sarjassa nähtiin uskomaton muutos, kun mekaanikkojen tuunattavaksi saapui Chevrolet Blazer K5. Blazer tuli tunnetuksi siitä että siinä on maastoauton ominaisuudet, mutta luksusauton lisävarusteet. Muun muassa USA:n armeija käytti juuri Blazereita 1980-luvulla henkilökuljetuksiin.

Vuosimallia 1979 ollut Chevrolet oli ränsistyneessä kunnossa, kun sarjassa perheyritystään pyörittävä Reijo ”Paroni” Valkama osti autovanhuksen. Autosta puuttui muun muassa kokonaan katto.

– Kyseisessä autossa on irrotettava katto, että eihän se katon puuttuminen dramaattinen juttu ollut, mutta odotin kyllä kokonaisen auton saavani, Valkama kommentoi auton nähtyään.

Valkama pulitti myyjälle autosta kaikkiaan 3500 euroa. Tuunattavaa riitti ja muutostöihin kului rahaa noin 3000 euroa.

Mekaanikkojen muutostyöt kruunasi näyttävät siniset liekkiteippaukset. Valkama odottikin saavansa hyvät rahat menopelistä. Tiukan kaupan käynnin jälkeen auto myytiin eteenpäin 6900 euron hintaan, jolloin Valkama teki autolla voittoa ainoastaan 400 euroa.

Paimelan autoparoni tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme