Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Kuvat: Lahonnut Cadillac entisöitiin uuteen loistoon

Kovia kokenut Cadillac kunnostettiin kuin uudeksi Paimelan autoparonin toimesta.

Paimelan autoparoni -ohjelmassa perheyritystä pyörittävä Reijo ”Paroni” Valkama ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Sarjan toisessa jaksossa entisöitäväksi saapui vuoden 1974 Cadillac Eldorado. Kyseinen auto on lukeutunut muun muassa Elviksen ja Marilyn Monroen suosikkeihin.

Autoparoni teki paljon työtä vaativasta Cadillacista kaupat 3000 euron hintaan. Lahossa kunnossa olleen auton entisöintiin käytettiin rahaa kaikkiaan 7500 euroa.

Uuteen loistoon kunnostettu auto myytiin eteenpäin 10 900 euron hintaan, jolloin voittoa paronille jäi vain 400 euroa.

– Voittomarginaali ei hirmuisen iso ole, mutta on aina hienoa saada pelastettua yksi kärry tien päälle takaisin, Valkama kommentoi jälkeenpäin.

Paimelan autoparoni tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme