Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Kuvat: Pahasti ränsistynyt Chevrolet sai uuden upean ilmeen Paimelan autoparoni -sarjassa

Täysin ruostunut Chevrolet El Camino tuunattiin huippukuntoon Paimelan autoparoni -sarjassa.

Paimelan autoparoni -sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden viidennessä jaksossa Reijo ”Paroni” Valkama osti täysin ruostuneen Chevrolet El Caminon. Tehtävänä oli saada ränsistynyt auto kuntoon minimibudjetilla.

Näyttävää Chevrolet El Caminoa valmistettiin vuosina 1959-1960 ja 1964-1987. Auto tuli tutuksi muun muassa Kovan onnen kundi -sarjasta (My Name is Earl).

Vuosimallia 1974 olleen El Caminon kunto tuli Valkamalle yllätyksenä.

– Tunne oli jäätävä, kun näin auton. Se oli ilmoituksen mukaisesti maalausta vailla, mutta oli yllätys, että siinä ei ollut maalia lainkaan, Valkama kommentoi auton nähtyään.

Autoparoni teki kaarasta kaupasta 4000 euron hintaan. Kunnostustöihin varattiin pieni budjetti, mutta lopulta auton laittoon upposi rahaa 2500 euroa.

Muutostöihin käytetty raha kuitenkin kannatti. Auton pinnasta saatiin näyttävä ja huomiota herättävä. Mexico-henkinen sisustus antoi myös oman piristyksensä autolle.

Tiukan väännön jälkeen Valkama myi kunnostetun auton eteenpäin 7500 euron hintaan tehden voittoa 1000 euroa.

– Olen tyytyväinen kauppaan, vaikka auto menikin aika tiukalla hinnalla, Valkama totesi kaupat tehtyään.

Paimelan autoparoni tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme