Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Kuvat: Vanhasta Chevroletista kunnostettiin priimakaara – katso hurja muodonmuutos

Chevrolet Caprice tuunattiin huippukuntoon Paimelan autoparoni -sarjassa.

Paimelan autoparoni -sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden kuudennessa jaksossa Reijo ”Paroni” Valkama osti vuoden 1995 Chevrolet Capricen. Tehtävänä oli saada auto kuntoon minimibudjetilla.

Tätä Chevroletin kalleinta henkilöautoa valmistettiin vuosina 1965-1996. Vuoden 1995 Caprice on yksi suosituimpia poliisiautomalleja USA:ssa. Aiempaa pyöreämmän muotoilun vuoksi auto sai lempinimen "rantautunut valas".

Autoparoni teki kaarasta kaupat 5000 euron hintaan. Kunnostustöihin varattiin 2500 euroa, mutta lopulta rahaa saatiin menemään 2750 euroa.

Auto sai uudet teippaukset, eikä lopputulos ollut aivan kauppiaan mieleen. 

– Pikkusen alkoi sielua riipomaan, kun katsoi sitä lopputulosta. Mutta oli niin helkkarin kiirus, ettei siinä ole aikaa ruveta miettimään, kuinka pahasti tässä alkaa pulttia ottamaan, Valkama mietti.

Tiukan väännön jälkeen Valkama myi kunnostetun auton eteenpäin 8500 euron hintaan tehden voittoa 750 euroa.

Paimelan autoparoni tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme