Mainos
Mainos
Paimelan autoparoni
Tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Paimelan autoparoni -sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea.

Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin.

Reijo "Paroni"Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja siinä sivussa toimii naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona.

Paimelan autoparoni

Kuvat: Vuoden 68 klassikkoauto fiksattiin priimakuntoon – "Autoharrastajan märkä uni"

Harvinainen amerikkalainen herkku Chevrolet Impala duunattiin loistkokuntoon ja myytiin voitolla eteen päin.

Paimelan autoparoni -sarjan yhdeksännessä jaksossa Reijo "Paroni" Valkama osti harvinaisen vuoden 1968 Chevrolet Impalan. Tehtävä oli maalauttaa auto ja vaihtaa hydrauliset jouset rautaan, jotta auto saataisiin priimakuntoon myyntiä varten.

– Tällainen on aika monen autoharrastajan märkä uni, Valkama vannoo.

Auto maalautettiin tumman turkoosiksi helmeksi ja hydraulijouset vaihdettiin normaaleiksi. Aikaa korjaaminen vei kaikkinensa pari päivää.

Valkama maksoi autosta ostohetkellä 12 500 euroa. Korjauskulut olivat yhteensä 5 500 euroa.

Tuliterää autoa myytäessä Valkama tavoitteli hinnaksi 24 900 euroa. Vaikka ostajaehdokas Kari Malinen oli autoon erittäin tyytyväinen, hän ei kyseiseen hintaan suostunut. Lopulta auto myytiin 22 000 euron hintaan.

Voittoa Paronille jäi 4000 euroa. 

– Hyvä fiilis, kun sain hienon auton tien päälle ja innokkaan kuskin puikkoihin, Valkama iloitsee. 

Paimelan autoparoni tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme